Microtaller de fotografia

Avui en dia és molt habitual la imatge de la gent passejant pel carrer i fent fotografies de qualsevol detall, monument o paisatge. La fotografia és una eina imprescindible per documentar qualsevol cosa, i en aquest cas, el patrimoni. Per aquesta raó sempre està bé aprendre noves tècniques per millorar aquesta afició.

Avui, 3 de setembre, s’està duent a terme un microtaller de fotografia a Catí. Consisteix en un curs centrat en la fotografia de carrer, especialment en els monuments i elements patrimonials, impartit per Daniel Belinchon, professional del món de la fotografia. Aquest curs està relacionat amb el cicle d’exposicions Dipcas Photo, promogut per la Diputació de Castelló i del qual ja en vam parlar en una publicació anterior (https://catitresordelmaestrat.wordpress.com/2016/08/01/exposicio-temporal-ciudades-enlatadas/).

Captura

El curs es divideix en dues jornades, la primera ja s’ha realitzat aquest matí, amb una part teòrica en la que els assistents han pogut adquirir nous coneixements sobre algunes tècniques fotogràfiques i l’última hora del matí ha estat dedicada a la pràctica.

IMG_4351

Aquesta vesprada es durà a terme la segona jornada del curs en la que s’exposaran els resultats del matí, mostrant les fotografies que han fet els assistents i comentant-les per poder millorar la tècnica. Aquestes fotografies seran utilitzades posteriorment per a fer difusió en la pàgina web de l’Ajuntament de Catí.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s