Presentació “Todas las guerras sufridas en el Maestrazgo histórico”

Aquesta vesprada s’ha presentat a Catí Todas las guerras sufridas en el Maestrazgo histórico, la nova obra literària de l’autor catinenc Francisco Segarra Capsir.

Catinenc des del 1947, Francisco Segarra Capsir és un apasionat de tot allò que té a veure amb la història dels pobles que conformen el nord de Castelló. És autor de diverses obres relacionades amb la història del Maestrat: Los maquis en el Maestrazgo (2009), Los horrores en el Maestrazgo carlista (2011) i també d’altres obres com El Barranc de Lozano. La fiesta de los Toros (2008).

L’objectiu de la nova obra és relatar totes les guerres que van ocòrrer en els pobles del Maestrat, amb una àmplia cronologia que comença 5.000 anys enrere i finalitza en la Guerra Civil (1936). Totes elles van acompanyades de detalls, conflictes, sentiments d’alegria i d’altres de punyents, conquestes, etc. amb una única característica comú entre tots ells, es tracta de relats vertaders viscuts per gent dels pobles del Maestrat històric tots ells contrastats amb referències bibliogràfiques i fets reals.

És una obra molt recomanable per a tots aquells qui estiguen interessats en endinssar-se en la història dels nostres pobles. Podeu trobar el llibre en l’Oficina de Turisme de Catí (Carrer Major, 1) pel preu de 22 €.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s