Catí a les portes de les Festes Majors!

Com bé tots sabreu en tan sols dos dies comencen les Festes Majors de Catí i durant deu dies tant catinecs, catinenques com gent de fora vil·la podrem gaudir d’una gran varietat d’actes preparats per i per a tot el poble.

Potser us estareu preguntant perquè anunciem les festes majors del poble en un bloc dedicat a temes patrimonials. El cas és que dintre de les festes d’un poble hi ha una gran concentració de patrimoni tant material com immaterial. Us invitem a tots a que li doneu una ullada al programa de festes (http://cati.es/sites/default/files/files/programa-festes-2016-complet.pdf) i a que trobeu temps per acudir a tants actes com us siguin possibles, ja que en tots ells trobareu un important patrimoni ple de tradició i diversió.

Portada llibre festes
Portada del llibre de Festes Majors de Catí 2016

De ben segur que us agradarà alegrar-vos l’oïda amb les diferents actuacions de la “Unió Musical Catinenca”, l’encarregada de posar so als tradicionals cercaviles i també amb el concert d’inici de festes que ens presentarà el “Cor de Catí Verge de l’Avellà”, sense oblidar-nos de les diferents orquestres que ens amenitzaran les nits de festa. En totes festes majors de la comarca no poden faltar les hores de bous i vaques, amb les quals unes festes no serien el mateix.

Entre acte i acte hi ha els esmorzars, dinars i sopars populars organitzats per les associacions del poble i perfectes per reunir-se amb els amics i la família. També podeu apropar-vos a remenar entre diferents tipus d’antiguitats en el mercat de monedes, segells, bitllets i antiguitats que es celebrarà el 15 d’agost. També serà aquest un bon dia per a l’afició del C.D.Catí, ja que es presentarà oficialment a l’equip que el representarà durant tota la temporada. Hi haurà també un espai dedicat als amants del llibres, amb la presentació del llibre “Todas las Guerras Sufridas en el Maestrazgo Histórico” de l’autor catinenc Francisco Segarra.

El dia 17 serà el torn dels clavaris protagonistes de la Festivitat de Sant Cristòfol, qui han organitzat tot un dia ple d’actes per a totes les edats: bous, orquestra, dinar de germanor, etc.

Per als més esportistes també hi haurà una marxa de bicicleta per muntanya, mentre que els més menuts podran gaudir de tot un seguit d’activitats infantils finançades per la Diputació de Castelló.

Aquest és tan sols un petit recull de tot el que ocorrerà a Catí entre els dies 11 i 21 d’agost, a més d’aquests actes, podreu acudir a molts altres com el tradicional Ball Pla, el sopar de la parròquia, el dinar de colles, etc.

No cal dir que esteu tots i totes convidats a gaudir d’aquestes festes i que us esperem a Catí, el Tresor del Maestrat!

Contraportada llibre festes
Contraportada del llibre de Festes Majors de Catí 2016
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s